Foto Estudio y Video Digital  -  Palma de Mallorca
Juan José Simón Navarro
Bröllop Eivind Hege

Att gifta sig i september innebär en hög risk att regna bröllopet. Åtminstone om du frågar mig vem som har fotograferat över 100 bröllop snart. Jag brukar ha en plan B och ofta en C-plan för bröllopsfotografering. Samtidigt, jag blir mer och mer som att ta bilder i regn och vara närvarande vid denna tid, att hitta kreativa lösningar snarare än ser fram emot att planera bilder till perfektion. Någonting händer när en av de värsta sakerna kan hända. Nu kanske regn inte är det värsta som kan hända vid ett bröllop. Som en bröllopsfotograf, kan jag verkligen dela min erfarenhet det regnar ofta och det är inte ovanligt att vara mycket befriande och kreativ med regn. Njut av dagen som den är. Var tacksam för kärlek, lycka och glädje i dina barns affärer. När det verkligen är viktigt för dig, kan du ersätta rädslan för frigörelse och lättnad - istället för att göra det du ska gifta dig med och njuta av en av de mest underbara dagarna i ditt liv. Tidigare kontaktade han mig, "Vi är förväntar sig en oförglömlig dag i en elegant, romantisk och idyllisk atmosfär. Vi söker en fotograf som kan fånga speciella ögonblick och idyllisk atmosfär som verkar vara." Under en bröllops kärlek är jag känslomässigt närvarande och fångar det jag ser och känner under dagen. Ibland, särskilt i porträtt och jag styra min partner lite stor, men ofta ett steg tillbaka och i stället observera och fånga vad som händer framför kameran. Eivind och Hege är ett superfint par, så spännande och glad. Inget regn i världen kunde förhindra att de åtnjuter en magisk dag tillsammans med sina barn.
CONTACTA CON NOSOTROS
GRUP ART DIGITAL
C/ General Riera, 46
07010 Palma de Mallorca

Tel 971220022 / 615167509