Foto Estudio y Video Digital  -  Palma de Mallorca
Juan José Simón Navarro
Bröllop Fredrik Line

Bröllopsäsongen är redan i full gång och 21 juli var tiden för mitt trettio sjätte svenska bröllop i år. Ett underbart bröllop. Så mycket kärlek och glädje. Jag är så otroligt tacksam att jag blev en del av Fredrik Line stora dag tillsammans med hans familj och vänner. När jag föreställde mig bilderna på denna underbara dag hade jag alltid ett stort leende på mina läppar. Men det är så bra: bröllopsfotoens skönhet reflekterar och fångar är en viktig dag tillsammans med en av dina nära och kära. Du känner nästan lukten av brudbuketten, nervositeten och vördnaden av bröllopsceremonin. De kommer ihåg förhoppningarna om beundran och glädje som delas på altarfältet. Grattis på kyrkans scen och kramar och skrattar. Sist men inte minst, reflekterar bilderna också hur mycket det här vackra paret betyder för varandra. Det var ett mycket vackert ögonblick att fotografera när de tittade på varandra som de var för första gången, så fulla av glädje och kärlek. Alla glädje och glädje hos ett underbart par.
CONTACTA CON NOSOTROS
GRUP ART DIGITAL
C/ General Riera, 46
07010 Palma de Mallorca

Tel 971220022 / 615167509